След като в началото на юли Върховният касационен съд възстанови журналистката Лили

...
След като в началото на юли Върховният касационен съд възстанови журналистката Лили
Коментари Харесай

Ръководството на БНР пенсионира за ден Лили Маринкова

След като първоначално на юли Върховният касационен съд възвърне журналистката Лили Маринкова като шеф на стратегия " Хоризонт ", през днешния ден управлението на БНР я пенсионира за ден.
 Съвет за електронни медии гледа уволнението на Лили Маринкова  Колегията в БНР поддържа пропагандата на Волгин, само че не и публицистиката на Маринкова   Лили Маринкова: Нямам право да бъда в БНР
От PR отдела на медията в три фрази оповестиха, че БНР е прекратило " трудово правно отношение с Лили Маринкова заради добито право на пенсия ":

" Днес Генералният шеф на БНР извърши правосъдно решение № 102 от 2.07.2018 година на Върховен касационен съд и възвърне Лили Маринкова на служба „ Директор на стратегия „ Хоризонт ". Поради показаните от нея документи за добито право на пенсия за застрахователен стаж и възраст, трудовото правно отношение с госпожа Маринкова беше прекъснато на това съображение от същата дата. Всички дължими компенсации ще бъдат изплатени " - написа в прессъобщението.

Пред OFFNews.bg известната журналистка заяви, че през днешния ден въобще не е имала диалог с генералния шеф Александър Велев.

Шефът на човешки запаси беше натоварена с тази задача. Връчиха ми едната заповед и другата заповед. Като детска игра. Или като фарс. Генералният шеф си изми ръцете - извърши официално дълга си и се освободи от горещия картоф, описа Лили Маринкова.

Освен шеф на стратегия „ Хоризонт “, Маринкова беше и дълготраен водещ на " Неделя 150 ". Тя бе уволнена на 6 юни 2016 година, седмица, откакто Александър Велев стана общоприет шеф на БНР.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР